Udstillinger i sognegården

Sognegården er normalt udsmykket med en række dejlige kunstværker. For det meste en maleriudstilling, der ofte suppleres af en lille udstilling af smykker eller andet kunsthåndværk.

Udstillingerne skifter typisk hver eller hver anden måned. Ofte afholdes fernisering, når en ny udstilling skal præsenteres.

Der er tale om skiftende udstillinger af kunstnere, som Stilling Kunstforening eller evt. menighedsrådets husudvalg har lavet aftale med.

Se hvilke, der aktuelt udstiller under overskriften "Aktiviteter/udstillinger".

Henvendelse kan rettes til Stilling Kunstforenings bestyrelsesmedlemmer, hvis formand er Jørn Kirkegaard, 8657 2007.

Herudover kan ønsker om udstilling e.l. rettes til formanden for menighedsrådets husudvalg, sognepræst Lisbeth Kristensen, 3036 2527 eller likr@km.dk

Kommende gudstjenester og arrangementer

18dec kl. 08:30