SIDSTE NYT: Al fysisk fremmøde i sognegården er nu aflyst til og med d. 7. februar!!

Der er lukket for al aktivitet i sognegården, men man kan dog stadig kontakte kirkekontoret på 2343 1751 / pora@km.dk Det forventes, at vi så småt starter op i kirken igen d. 24. januar med korte gudstjenester.

Regeringens seneste udmelding d. 14/1 bevirker, at al fysisk aktivitet i sognegården nu er aflyst helt frem til og med d. 7. februar.

Gudstjenester med en fysisk tilstedeværende menighed i kirken er aflyst frem til og med d. 17. januar

I stedet lægges ord og musik ind her på hjemmesiden og på kirkens facebookside.

Allerede fra søndag d. 24. januar påregner vi igen at begynde med gudstjenester for en fysisk tilstedeværende menighed i kirken.

Det bliver korte gudstjenester uden fællessang, men der bliver dog fortsat musik og solosang. Max 15 personer kan deltage, da arealkravet er blevet hævet til 7,5 m2 pr. person, hvilket begrænser antallet til 10 i kirkeskibet, 3 i koret og 2 i våbenhuset.

Begravelser og bisættelser kan afvikles på samme vilkår - dog er det muligt ved en udendørs begravelseshandling at være helt op til 50 personer.

Præsterne kan kontaktes telefonisk eller via mail:

Sognepræst Lisbeth Westring Kristensen 3036 2527  /  likr@km.dk

Sognepræst Anja Rokkjær 2336 2469  /  anr@km.dk