Kulturaften 2020: Intim koncert med Brask & Graae

Fredag d. 18. september kl. 17-18

Intim koncert i Stilling Kirke til KulturAften 2020

Duoen Brask & Graae synger, spiller og fortæller  - fredag d. 18. sep. kl. 17

Der er lagt op til en hyggelig fyraftenskoncert, når kulturaftenen for manges vedkommende starter i Stilling Kirke kl. 17 fredag d. 18/9. Her kan man komme til intim koncert med Stefan Brask og Anders Graae

Klik her for at høre og se et af deres numre på et videoklip.

Med Stilling Kirkes smukke efterårspyntede rammer er der således gjort klar til en varm og stemningsfuld eftermiddagstime fuld af livsglæde, smil og jysk showmanship!

De to musikere Stefan Brask og Anders Graae er begge dygtige sangskrivere fra Ry-området, der hver især havde godt gang i musikken – Graae som fulltime musiker og Brask som lærer på Stilling Skole, da de i 2013 satte hinanden stævne for at mødes, snakke og spille.

Det er der kommet et succesfuldt koncept af huskoncerter ud af, hvor publikum inviteres til at komme og mødes og lytte, mens de to herrer med hver deres guitar på armen spiller og synger med på hinandens sange fra andre sammenhænge.

Musikken krydres undervejs med lune anekdoter om sangene, livet og alt derimellem.

Begge de herrer har hver især flere succesfulde pladeudgivelser bag sig.

Der er gratis entré og alle er velkomne under tidens forhold og efter princippet først-til-mølle.

Efter koncerten bydes der på et glas, inden folk skal videre ud i kulturaftenen.