Hvor mange må vi nu være i kirken?

Desværre ikke flere end den sidste måneds tid eller to

Hvad så nu, hvor forsamlingsforbudet er hævet til, at vi må være 100 mennesker forsamlet i det offentlige rum - må vi så ikke også det i Stilling Kirke? spørger alle I giftelystne kærestepar, dåbshungrende forældre og utålmodige konfirmander nok hinanden. - Hertil er svaret, at nej, det må vi desværre ikke. Faktisk har lempelserne d. 8. juli ikke ændret en tøddel ved, hvor mange, vi må være i kirken.

I Stilling Kirke må vi således fortsat kun sidde max. 33 i kirkeskibet. Og skal de 33 kunne synge, så skal vi som kirke sikre, at de forskellige smittekæder, der måtte være til stede, sidder med 2 meters afstand til næste smittekæde.

På en helt almindelige sommersøndag uden konfirmander er dette ikke noget problem, og folk skal således endelig gå i kirke, når man gerne vil det! Vær VELKOMMEN!