Gospel workshop - tilmelding

Lørdag d. 29. februar afvikles vores store gospel-dag med Rune Herholdt i spidsen. Deltagergebyr for mad, drikke og gospel inkl. gåsehud er 200 kr., hvis du tilmelder dig inden d. 14. februar. Herefter er prisen 250 kr.!!!

Gospel workshop med Rune Herholdt

LØRDAG d. 29. februar kl. 09:30-17

Vi gentager successen med Rune Herholdt, som kommer og laver gospel workshop med os i Stilling Sognegård. Sidste år var vi 90 deltagere!

Rune Herholdt er en af Danmarks bedste og mest erfarne gospelinstruktører. Han er leder af bl.a. Jyllands største gospelkor, Aarhus Gospel Singers, han er uddannet rytmisk sanger ved Det Jyske Musikkonservatorium, forsanger i det navnkundige big band Bues Brothers, forsanger i Rune Herholdt & The Gospel Brothers og manden bag Gospelkirken i Aarhus.

Rune Herholdt er sprængfyldt med energi, begejstring, inderlighed og godt humør.

Ved den afsluttende gospelgudstjeneste er der nærmest garanti for en oplevelse ud over det sædvanlige, når Rune Herholdt begejstret leder både kor og lovprisning.

Rune Herholdt medbringer sin egen pianist til hele dagen.

Alle kan deltage i workshoppen – der kræves ingen forudgående færdigheder!

Deltagerprisen er kr. 200,- som ud over selve gospelsangen også inkluderer mad og drikke i dagens løb – kaffe/te og rundstykker, vand, sandwich, frugt, kaffe/te og kage.

Ved tilmelding inden d. 14. februar er deltagerprisen 200,- kr.

Ved senere tilmelding er deltagerprisen 250 kr.!

Tilmelding til workshoppen => pora@km.dk eller 2343 1751

LØRDAG d. 29. februar kl. 17-18

Gospelworkshoppen afsluttes med en mellemting mellem en gospelkoncert og en gospelgudstjeneste i sognegården.

ALLE er velkommen – der er gratis adgang!