Menighedstræf med grill og fællessang

17.05.2018

Det er torsdag d. 24. maj, og der indledes fra kl. 16:30 med "Syng-Spis-Snak" - dvs. fællessang fra højskolesangbogen.

Grill, kirke og fællessang

Menighedstræf i Stilling Sognegård tors. d. 24. maj fra kl. 16:30

Menighedsrådet inviterer en gang om året til samvær med Stillings borgere, hvor man kan komme med ønsker til arbejdet i sognet, foruden man kan høre om menighedsrådets egne tanker og visioner.

I år indledes med det populære Syng-Spis-Snak arrangement, hvor man kan komme fra kl. 16:30 og synge med på fællessangen fra Højskolesangbogen. Man kan endda selv lige på stedet få lov at vælge sange fra højskolesangbogen. Hvis man ikke kan nå at være med fra start, kommer man blot, når man har fyraften.

Ved 18-tiden serveres mad fra grillen og køleskabskolde øl og vand.

Efter maden er der en stund til at udveksle tanker og ønsker for sognet.

Der er plads til alle og således også børnene, der må lege i haven eller foyeren, mens ”de voksne taler”

Arrangementet er gratis - såvel det til øret, som det til ganen!