Stor fælles udendørs gudstjeneste 2. pinsedag

04.05.2018

Kl. 11 ved Kirkecenter Højvangen.   Madkurv og/eller kaffe og kage samt underholdning ved Skanderborg Young Brass

Friluftsgudstjeneste 2. pinsedag på Højvangen

- og efterfølgende underholdning v/ Skanderborg Young Brass

Mandag d. 21. maj kl. 11 ved Kirkecenter Højvangen samles Skanderborg og Stilling Sogne til en stor og festlig udendørs gudstjeneste på bakken foran Kirkecenter Højvangen.

Det er pinse, så Helligånden skal fejres – og det bliver med to unge præster i spidsen: Therese Møller fra Stilling og Jendre Nørby Fyhn fra Skanderborg.

Der vil traditionen tro være internationalt islæt og masser af sang og musik – ikke mindst efter selve gudstjenesten, hvor Skanderborg Young Brass spiller til maden/kaffen.

Medbring gerne en madkurv, som kan nydes på plænen efter gudstjenesten. Der er kaffe, te og kage til alle samt smagsprøver på afrikansk mad. Øl, vand og vin kan købes

Medbring gerne tæppe/puder at sidde på. Hvis vejret ikke arter sig, flyttes arrangementet indenfor.

Det bliver festligt. Vel mødt til alle!