Julebingo og Luciaoptog

Fredag d. 14. december kl. 14-16 i sognegården

Julebingo med Luciakor i Stilling

Stilling Sogn gentager succesen med julebingo fra sidste år! Det sker fredag d. 14. december kl. 14-16 i Stilling Sognegård i kombination med kirkekorets Luciaoptog.

Kirkekoret består i dag af 12 dygtige, flerstemmigt syngende piger i alderen 11-23 år under ledelse af organist Michael Blume.

Særligt for dette julebingo er, at der i stedet for tal er en række (meget lette) spørgsmål til julen, hvortil der knytter sig nogle svar på de forskellige bingoplader. Eftermiddagen indledes med at sognepræst Lisbeth Kristensen læser juleevangeliet – og hører man godt efter her, får man mange af svarene foræret.

I pausen serveres naturligvis glögg og æbleskiver, inden kirkens kor går Luciaoptog og synger nogle julesange.

Bingopladerne koster 10 kr. stykket. Glögg og æbleskiver koster 20 kr.

Alle er velkommen!