Ingen sommerudgave af TVÆRS!

Ingen kender dagen i morgen. Vi ved dog, at det kommende juni-nummer af TVÆRS ikke udkommer af nedenstående årsager.
Kirken vil komme til at annoncere sine gudstjenester og evt. andre aktiviteter for juni-juli-august gennem kirkens hjemmeside www.stillingkirke.dk, på Facebook og gennem Ugeavisen.
Vi håber, at alle har forståelse herfor - ligsom vi håber, at I alle har det godt og holder modet oppe i denne tid, hvor vi nok alle savner nærhed og nærvær.

Klik her for at se mere herom fra folkene bag TVÆRS

Kirke- og sogneblad

Med vores sognepræst, Lisbeth Kristensen som bannerfører, er det lykkedes at indgå et samarbejde om et fællesblad for Stilling lokalområde. Et samarbejde mellem foreninger, skole og kirke m.fl. Der er fra alle parter en meget positiv indstilling til dette nye tiltag! Også fra virksomhedsside, som er med til at finansiere bladet via annoncer.

Første nummer af det nye blad "Stilling / Gram på TVÆRS" kom ind ad Stillings brevsprækker primo september 2011. Bladet er siden udkommet 4 gange årligt, og det husstandsomdeles i starten af hhv. december, marts, juni og september.

Der blev i foråret 2011 afholdt stiftende generalforsamling for en fællesforening for bladet. Ansvarshavende redaktør er Lisbeth Kristensen, tlf. 30362527, likr@km.dk

Der afholdes ordinær generalforsamling for fællesblad i Stilling-Gram hvert år i foråret - typisk i sognegårdens lokaler.

Ved at klikke ind på underpunkterne øverst kan man se det seneste nummer samt tidligere numre elektronisk.

Kommende gudstjenester og arrangementer

02dec kl. 14:00

Samværsgruppe

02dec kl. 14:00
02dec kl. 17:30

Meditationsgudstjeneste

v/ sognepræst Anja Rokkjær samt violinist og pianist

02dec kl. 17:30
06dec kl. 11:00

De 9 læsninger

v/ sognepræst Lisbeth Westring Kristensen. Stilling Kirkes Kor medvirker.

06dec kl. 11:00