HELE 2 PÅSKEKONKURRENCER HAR STILLING KIRKE LAVET - ÉN FOR DE MINDSTE OG EN ANDEN FOR DE LIDT STØRRE BØRN OG UNGE.

DEN FØRSTE KONKURRENCE FOR DE MINDSTE

DEN FØRSTE KONKURRENCE er for de mindste, hvor man skal finde og tælle bamser - hvor mange bamser kan du se i vinduerne rundt på sognegården? (sognegården ligger på venstre hånd, 150 m før man når kirken).

Svaret på, hvor mange bamser, man kan tælle, skal man skrive på en lap papir (som man selv skal have med sig) og lægge den i postkassen med navn (gerne alder), adresse (så vi ved, hvor vi skal aflevere påskeægget, hvis du vinder), telefonnummer (så vi kan ringe dig op om den glædelige nyhed, hvis du har vundet). Det skal gøres SENEST MANDAG d. 13. APRIL kl. 12!

DEN ANDEN KONKURRENCE FOR DE LIDT STØRRE BØRN OG UNGE

DEN ANDEN KONKURRENCE (se længere ned ad siden her!) henvender sig til de større børn og unge (men alle må være med) og går ud på, at der vil blive lagt fire små videoer op med Snapper, som forklarer påskens dage fra palmesøndag, skærtorsdag, langfredag og til påskedag. De vil blive lagt op én dag ad gangen og med hvert sit spørgsmål. Disse fire svar skal man enten skrive samlet på Facebook, sende som en mail til likr@km.dk eller på en seddel i sognegårdens postkasse (husk også navn, adresse, telefonnummer) SENEST MANDAG D. 13. APRIL KL. 12, hvor der vil blive udtrukket en vinder for hver af konkurrencerne.

Man må gerne deltage i dem begge, men man kan kun vinde ét påskeæg.

Vi håber på at høre fra rigtig mange børn – store som små . Til de voksne kommer der på hver af helligdagene en lille prædiken med ord, bønner og sang af både præster, konfirmander og kor.

Glædelig påske til alle
ønsker præster, personale og menighedsråd
v/ Stilling Kirke

PÅSKEKONKURRENCE FOR DE STØRRE BØRN DEL 1                                      Her kommer den første af i alt fire påskefilm for børn og konfirmander.   Dagens spørgsmål: Hvad stod folk og viftede med, da Jesus kom ridende på æslet?

Saml alle dine svar og send en samlet besked til likr@km.dk seneste mandag d. 13. april kl. 12, hvor der trækkes en vinder, der modtager et flot påskeæg.

Klik her for at se den første påskefilm med Snapper (Palmesøndag)

PÅSKEKONCKURRENCE FOR DE STØRRE BØRN DEL 2

Her kommer den anden af i alt fire påskefilm for børn og konfirmander.   Dagens spørgsmål: Hvad er det, Jesus brækker og rækker til disciplene, og hvad er der i koppen?

Saml aller dine svar og send en samlet besked til likr@km.dk senest mandag d. 13. april kl. 12, hvor der trækkes en vinder, der modtager et flot påskeæg.

Klik her for at se den anden påskefilm med Snapper (Skærtorsdag)

PÅSKEKONKURRENCE FOR DE STØRRE BØRN DEL 3

Her kommer den tredje af i alt fire påskefilm for børn og konfirmander (men alle må være med):

Dagens spørgsmål: Hvad er det, vi skal huske på denne triste dag, hvor Jesus bliver korsfæstet?

Saml alle dine svar og send en samlet besked til likr@km.dk  senest mandag d. 13. april kl. 12, hvor der trækkes en vinder, der modtager et flot påskeæg.

Klik her for at se den tredje påskefilm med Snapper (Langfredag)

PÅSKEKONKURRENCE FOR DE STØRRE BØRN DEL 4
Her kommer den fjerde og sidste påskefilm for børn og konfirmander (men alle må være med):
Dagens spørgsmål: Hvad er det, Jesus har vundet, og hvad er det, vi har vundet?
Saml alle dine svar og send en samlet besked til likr@km.dk  senest i morgen mandag d. 13. april kl. 12, hvor der trækkes en vinder, der modtager et flot påskeæg.

Klik her for at se den fjerde påskefilm med Snapper (påskesøndag)