Kirkehøjskole torsdag d. 5. oktober

29.09.2017

Så er det ved at være sidste chance for tilmelding til Hørning og Stilling Sognes fælles kirkehøjskoledag på torsdag! Tilmeld til pora@km.dk

Spændende gæster til Kirkehøjskole i Stilling

Liv og skæbne er temaet, når Stilling Menighedsråd i samarbejde med Hørning-Blegind-Adslev Sogne igen arrangerer kirkehøjskole.

Det foregår i Stilling Sognegård torsdag d. 5. oktober kl. 09:30-15:00

Efter rundstykker, velkomst og fællessang -

Stephen Egede Glahn lægger ud med Fra jægerkorps til prædikestol

Stephen Egede Glahn er sognepræst og foredragsholder med en særpræget fortid: Soldat og officer i 24 år med tjeneste i kamptropperne, jægerkorpset og FN inden teologisk uddannelse. Derefter 26 år som sognepræst i Munke Bjergby Kirke nord for Sorø.

Hvorfor tilbringer et menneske først 24 år af sit voksenliv som soldat og officer for derefter at være sognepræst i 26 år? Det gives der svar på i et foredrag med mange gode historier vævet ind i hinanden i en interessant, livsbekræftende og spændende beretning om, at virkeligheden ofte overgår fantasien!

Efter frokosten

Lille sangtime i kirken v/ lokale folk fra Hørning, Adslev og Stilling Min salme i liv og død

Alle har en sang/salme eller melodi, der betyder noget for en. Lokale folk fortæller her kort om deres yndlingssalme og dens betydning.

Caspar Koch slutter af med en levende fortælling om  Luther – til kamp med ordet

Skuespiller og fortæller Caspar Koch har i anledningen af 500-året for Luthers teser lavet denne kirkefortælling – fortællingen om den følsomme teolog Luther, der tog kampen op med paven, og som samtidig var en grov karl, der kunne svine sine modstandere til på det voldsomste.

Undervejs i Caspar Kochs fortælling vil der være kaffepause.

Det koster 150 kr. inkl. mad og drikke at være med til arrangementet, som foregår kl. 9:30 til 15:00 d. 5/10 i Stilling Sognegård og Kirke.

Tilmelding kan ske til et af kirkekontorerne – f.eks. på tlf. 2343 1751  /  pora@km.dk